Chroniques de droit social / Sociaalrechtelijke kronieken

Uitgever: Wolters Kluwer

In ieder nummer van Sociaalrechtelijke Kronieken vindt u een relevante selectie uit de recente sociaalrechtelijke vonnissen en arresten. In elk nummer vindt u ook een doctrine-artikel waarin een nauwkeurig afgebakend actueel vraagstuk onder de loep wordt genomen. Verder brengt dit tweetalige

tijdschrift ook regelmatig themanummers uit.

Redactie
Rédacteur en chef/Hoofdredacteur: Henri Funck
Rédacteurs en chef adjoints/Ajdunct- Hoofdredacteurs : Michel Leclecq, Johan Peeters
Secrétariat de rédaction/Redactiesecretariaat : Michel Dumont, Jean Jacqmain
Prijs papier+online
€ 353.63 (BTW excl.)
Terug Meer details Redactie Website uitgever

resultaten gesorteerd op

Meer resultaten

Beste abonnee van

Om toegang te krijgen tot alle 0 resultaten van uw zoekopdracht, die Jurisquare u kan bieden naast de 0 resultaten uit , moet u ingelogd zijn op Jurisquare met uw inloggegevens voor Jurisquare.

Ja, ik heb niet enkel een elektronisch abonnement op het tijdschrift maar ook op het platform Jurisquare. Ik log dan ook in met mijn inloggegevens voor mijn Jurisquare account en krijg direct alle zoekresultaten te zien.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil me wel lid maken, om zo toegang te krijgen tot alle zoekresultaten en vele andere voordelen. Abonnementen beginnen vanaf € 410,26 (excl. BTW) voor 1 gebruiker voor 12 maanden.

Let wel: om ook de tekst van deze zoekresultaten te kunnen raadplegen, moet u verder wel voldoen aan de voorwaarden die daarvoor bij Jurisquare gelden. Dit betekent onder meer dat u een abonnement op het tijdschrift in kwestie moet hebben en dat de toegang ertoe op Jurisquare geactiveerd moet zijn, of dat u het recht op elektronische toegang tot het boek heeft verworven.

Ik heb geen abonnement bij Jurisquare, maar wil wel meer informatie.